מים

דיון מתוך פורום  תזונה נבונה בשיתוף מרכז רפואי רבין

09/09/2004 | 20:07 | מאת: שולה

שלום יש חלוקי דעות בבית-האם יש צורך לקנות מים מינרלים? האם עדיף לקנות מטהר מים? או אולי מי ברז טובים דיים לשתייה. הצנרת בבית מאד ישנה-בית ישן ביותר. איך נדע אלו מים טובים ביות לשתייה.? תודה.

09/09/2004 | 21:00 | מאת: שרית

הכי טוב בשבילך.. מים ממטהר מים. זה הכי נוח- בשביל מה את צריכה את המים המינרלים ? מים מהברז- הם לא בריאים. כדאי לך מאוד להנות ממטהר מים וממים נקיים. אלפי אנשים משתמשים בזה וגם משפחתי.

09/09/2004 | 23:49 | מאת:

שולה שלום, אין תשובה חד משמעית לשאלה זו. לפי נתוני משרד הבריאות מי הברז טובים לשתייה ולכן זהו שיקול (גם כלכלי) שלך ושל בני משפחתך. בברכה, שרון