תזונה

דיון מתוך פורום  תזונה נבונה בשיתוף מרכז רפואי רבין

12/04/2004 | 23:35 | מאת: רינה

שלום אני יודעת הכל אבל ממש הכל בהקשר לתזונה טובה כי תמיד היו לי בעיות משקל שלהם נספו בעיות של דימוי עצמי ועוד השאלה שלי היא קצת מעבר. רזיתי ואני באמת באמת רוצה לשמור אבל כמו כל אחד גם אני יוצאת למסעדות וכן אני יודעת שבמקום עוגה אפשר מנת גלידה או פרי ובמקום ציפס יש תפוח אדמה בתנור אבל הבעיה היא שעם אני מזמינה תפוח אדמה אז אני כמו בעונש ועם אני כבר הולכת למסעדה אני רוצה לאכול מה שאני אוהבת. אני לא ממש מצליחה להסביר את עצמי כולם אומרים לי את לא בעונש לכי למסעדה רק תזמיני שהתזונה שלך תהיה נכונה. התזונה שלי נכונה כל יום כל דקה כל שניה שאני בבית פעם ב... אני רוצה גם לעשות כיף לאכול את הקצפת והעוגה לאכול במקדונלד עם חברות שלי ולא לראות אותם אוכלות בכיף ציפס ובשר ואני סלט אני לא מבינה אך אנשים שומרים. אני אוהבת אוכל וביום שבת אני מוזמנת למסעדה ...

13/04/2004 | 13:04 | מאת:

רינה שלום, קודם כל יפה מאוד שרזית ושאת ממשיכה להקפיד על כללי התזונה הנכונה גם עכשיו. אם את באמת מצליחה לשמור ביום יום בבית ואת יוצאת למסעדה או לבילוי אחר אחת לשבועיים- שלושה, אין שום בעיה לאכול מנה לא דיאטטית ולהנות עם החברות. אם התדירות גבוהה יותר אני ממליצה לך להמשיך ולהקפיד על הכללים גם במסעדה.