שאלה

דיון מתוך פורום  תזונה נבונה בשיתוף מרכז רפואי רבין

08/09/2004 | 15:24 | מאת: ליהי

צהריים טובים אני בת 33 גובה 1.70 שוקלת 59.600 ק"ג , אני מבצעת דיאטה. כל היום אני אוכלת : כמובן ירקות ושותה 4-5 כוסות נס קפה עם מעט חלב 1% דל שומן מעושר וביצה קשה וספל של קורנפלקס עם חלב וגביע קוט'ג, כוס איטריות דקות וסלט כרוב אדום דיאטטי ו3 - מישמישים מיובשים ופרי נוסף. כמה קלוריות אני צורכת ומה דעתך על דיאטה זו. שנה טובה

09/09/2004 | 08:27 | מאת:

ליהי שלום משקלך בטווח הנמוך של המשקל התקין וכל ירידה במשקל תגרום לך להיות בתת משקל. לפי התפריט את אוכלת פחות מ-1000 קק"ל שזו דיאטה מאד מוגבלת. בדיאטה כמעט ואין ברזל והתפריט מכיל פחות סידן מהדרוש. איני יודעת מה מטרותייך, האם ככה את אוכלת תמיד או שזו דיאטה זמנית וכו'. בברכה שרון