2 ארוחות ביום

דיון מתוך פורום  תזונה נבונה בשיתוף מרכז רפואי רבין

07/09/2004 | 15:36 | מאת: פונט

שלום לכם. אני אוכלת 2 ארוחות ביום וביניהן ארוחת פרות. ארוחת בוקר בשעה 6 בבוקר. בשעה 11 3 פרות. בשעה 16:00 ארוחת צהרים. יותר אני לא אוכלת. אני שותה כ-10 כוסות מים ביום. אני מתמידה בצורת אכילה זאת כבר כשנה. אני לא סובלת מתחושות רעב. האם צורה כזאת של אכילה יכולה לגרום לבעיות בריאות? בכברד רב ובתודה מראש, פונט

07/09/2004 | 20:17 | מאת:

פונט שלום, מהנתונים המעטים שהצגת אי אפשר לדעת האם את אוכלת נכון, אך נראה שעליך לשנות הרגלי אכילה ולאכול ארוחות יותר מסודרות. חשוב לבצע בדיקות דם. בברכה, ציונה