עוגיה לבוקר

דיון מתוך פורום  תזונה נבונה בשיתוף מרכז רפואי רבין

05/09/2004 | 17:52 | מאת: אוריה י

יש איזה עוגיה טעימה לקפה של הבוקר שלא כל כך משמינה כמו עוגית שושנים?

05/09/2004 | 19:01 | מאת:

אוריה שלום הייתי ממליצה לך לוותר על עוגיה שעתירה בשומן, סוכר, בדרך כלל עשויה מקמח מלא ולכן אינה מספקת לגוף את האנרגיה לה הוא זקוק ובדרך כלל גם בסופו של דבר גורם לרעב מוגבר במשך היום. במידה ומאד מאד חשוב לך לאכול משהו מתוק על הבוקר תנסה פרוסת לחם מחיטה מלאה + גבינה עד 5% + 1-2 כפיות ריבה או דבש. פרוסה כזו שווה לכ- 120 קלוריות ואם תבחר במלחם קל מחיטה מלאה היא מכילה כ-80 קלוריות. פרוסה זו אינה מכילה כמעט שומן והיא עשויה מקמח מלא ולכן יש יותר סיכויים שתשביע לטווח ארוך יותר ותהיה בריאה יותר. בברכה שרון

06/09/2004 | 08:21 | מאת: דליה ודוד הבריאות

לאכות ואריכות חיים באושר ממולץ מאוד על הבוקר לאכול מפרות ארץ ישראל של העונה לפרות יש את מגוון המינראלים והויטמינים שאדם זקוק להם על הבוקר נסה כ 10 ימים לאכול רק פרות על הבוקר ותרגיש מצויין בריאות טבעית בתזונה נכונה לאכות ואריכות חיים באושר שנה טובה ומבורכת