תכולת קואנזים Q10

דיון מתוך פורום  תזונה נבונה בשיתוף מרכז רפואי רבין

03/09/2004 | 12:45 | מאת: ברוך

קראתי את הכתבה של מולי אפשטיין אודות החריגות לרוב כלפי מטה מהכמות המצוינת על האריזה. אני רוצה לדעת אם בארץ נבדקו הכמוסות של קואנזים Q10? ואם כן מה תוצאות. ( אני משתמש בתוסף שנקרא Super Medic) בברכה ברוך

05/09/2004 | 08:10 | מאת:

ברוך שלום אינני יודעת האם בדקו את כמוסות אלו ואם כן מי. אולי כדאי לנסות לפנות למשרד הבריאות ולראות האם בדקו והאם זה תפקידם. באופן כללי היות ושוק התוספים הוא שוק פרוץ ללא בקרה מסודרת (כמו שוק התרופות שם בודקים כל דבר כולל מינונים) חשוב לקנות מחברות מאד אמינות וידועות. בברכה שרון