שאלה לא נעימה

דיון מתוך פורום  תזונה נבונה בשיתוף מרכז רפואי רבין

09/04/2004 | 17:21 | מאת: .

שלום לכולם יש לי שאלה לא הכי נעימה התחלתי לעשות דיאטה והחלפתי את כל הממתקים בסלטים עם הרבה חסה כמובן לא בערב החג אני לא יודעת עם יש קשר אבל התפריט שלי בעיקרו מורכב מכרוב כרובית חסה מלפפון עם קליפה עגבניות לא יותר משני פרות כמובן שקצת בשר גבינה כדי שלגוף יהיה הכל אבל הרבה הרבה ירקות אני סובלת כבר כמה ימים מבעיות ביציאות הם נוזליות יש לי נפיחות בבטן וגם שילשולים אמרו שזה בגלל החסה והמלפפון זה נכון שהחסה לא מתעקלת אני לא אוכלת מצות אז.... אבל אני אוכלת ממש טוב ומהכול פחממות חלבונים הכל מה את חושבת שזה ??? תודה

13/04/2004 | 10:11 | מאת:

מאוד יכול להיות שתוספת דבה מאוד ומוגזמת של ירקות טריים במיוחד כרוב, כרובית ברוקולי גרמו לך לנפיחות בבטן וגזים, במיוחד שלא היית רגילה לאכילת ירקות לפני הדיאטה. המלצתי לך להמעיט באכילתם למספר ימים ולאחר מכן להוסיפם לתפריט בהדרגה. כמו כן, הקפידי על כמות שתייה מספקת, 12-15 כוסות מים ביום.