גזים בקיבה

דיון מתוך פורום  תזונה נבונה בשיתוף מרכז רפואי רבין

06/04/2004 | 17:12 | מאת: דניאלה

התחלתי בדיאטה. התחלתי לאכול גם סלט חסה ועלים ירוקים בכל יןם. אולם התחלתי לסבול מגזים בקיבה. מה לעשות כדי למנוע זאת.

10/04/2004 | 14:40 | מאת: סמדר

בריאות מתחילה מהזנה נכונה של ריכבי הגוף, הרי הם התאים. כאשר התאים מוזנים במלוא רכיבי התאית, הגוף מחזיר לנו בריאות. הגוף מזמר לך שמשהו לא נכון קורה בו. לדעתי עליך להחליף את סדרי הזנת הגוף שלך והדיאטה למשהו שהגוף ירגיש עימו טוב. מזמינה אותך לבוא עימי למסע של בריאות ואיכות חיים.

13/04/2004 | 07:43 | מאת:

סמדר שלום, נראה לי ,כי תפריט הדיאטה שלך כלל רק ירקות בכמות רבה, דבר שלא היית רגילה קודם לכן. תשוב ללעוס היטב את הירקות , לאכול לאט, בפה סגור, הימנעי ממשקות מוגזים גם דיאטטיים. ירקות ממשפחת המצליבים כמו: כרובית, ברוקולי וכרוב ניצנים יש להרתיח אותם היטב לפני האכילה. רצוי להימנע ממתקים דיאטטיים המכילים סוכרים כמו: סוביטול, מאניטול התורמים להיווצרות גזים. דגש רב על שתייה רבה במשך היום 12-15 כוסות מים ביום. שתיית חלב בכמות רבה עלולה לגרום גם כן לגזים.

11/08/2004 | 16:17 | מאת: בני

האם כרובית וברוקולי מבושלים גורמים/עלולים לגרום לגזים? האם הם עתירי סיבים? תודה בני