מיץ לימון ו...דלקת בדרכי השתן

דיון מתוך פורום  תזונה נבונה בשיתוף מרכז רפואי רבין

05/04/2004 | 01:46 | מאת: שרון

בגלל דלקת חוזרת בדרכי השתן אמר לי הרופא להמנע ממאכלים חריפים, אלכוהול, מיץ לימון ועוד...(מחריף סימפטומים) הבעייה שברוטב לסלט שלי מוכרח להיות לימון אחרת אין לו טעם. האם המיץ לימון הזה שקונים בבקובוקי פלסטיק (ירוקים ויש גם צהובים) בסופרמרקט פותר את לי את הבעיה (לא את הדלקת)? האם זה מיץ לימון משומר? תודה וחג שמח

07/04/2004 | 12:15 | מאת:

שרון שלום הינך יכולה להוסיף מיץ לימון טרי או משומר ע"מ לתת טעם לסלט. בנוסף מומלץ מאד להיעזר בפרוביוטיקה. מומלץ לאכול לפחות יוגורט פרוביוטי אחד ביום ובנוסף ניתן להשתמש בקפסולות המכילות מינון מאד גבוה של חיידקים פרוביוטיים. חשוב גם לשתות הרבה מים (10-12 כוסות) ובנוסף מומלץ לשתות מיץ חמוציות. בברכה וחג שמח שרון.