פצעי בגרות לראשונה.... בגיל 25 )-:

דיון מתוך פורום  תזונה נבונה בשיתוף מרכז רפואי רבין

25/07/2004 | 12:48 | מאת: s law

אהלן, אני בן 25, אף פעם ... אבל אף פעם לא היו לי פצעי בגרות בתקופת ההתבגרות... פתאום, לפני איזה חודש הופיעו לי פצעים והרופאים טוענים שזה פצעי בגרות..... )): למה? למה עכשיו? מה עושים איך מטפלים?? איך מעלימים? (המקצוע שלי קשור בפגישות מול אנשים ואני חייב להראות אסתטי....) תודה רבה מראש לכל המשיבים

26/07/2004 | 11:14 | מאת:

שלום רב, לדעתי חשוב שתפני לרופא עור שיסביר לך כיצד מטפלים בפצעי בגרות, אולי יש סבון מיוחד שכדאי להשתמש בו או כל טיפול מקצועי אחר במידה וצריך. היום ידוע שתזונה אינה גורמת לפצעי בגרות, אך הפחתה במזונות עתירי שומן יכולה להקל. בברכה, ציונה

31/07/2004 | 18:49 | מאת: דני

אתה משתמש אם קוסמטיקה לפנים?

01/08/2004 | 15:52 | מאת: עידית סער, נטורופתית

שלום לך, לפצעי אקנה - בשמם המקצוע - אין שייכות ממשית לגיל ההתבגרות. גם לי שאני 10 שנים מעליך וגם לי לא היו בגיל 17 פצעים, יש עכשיו מידי פעם חצ'קונים. מה שחייבים לעשות זה, לנקות טוב את הפנים בערב מאבק וזיעת היום. תאכל הרבה ירקות טריים, לא הרבה סוכרים ושומן ואל תיגע בידיים לא נקיות בפניך. יש גם מוצרי ניקוי וטיפול טובים, שאם תרצה שם של חברה מקצועית, יש לי המלצה. יום טוב, עידית