שוקולד

דיון מתוך פורום  תזונה נבונה בשיתוף מרכז רפואי רבין

03/04/2004 | 21:30 | מאת: יעל

שלום, אני מרבה לאכול שוקולד- כל יום חטיף מיני וחטיף שוקולדי רגיל נוסף אני רוצה להיגמל מאכילת השוקולד כיצד היית ממליצה לי לעשות זאת? האם להפסיק לגמרי מיידית או בהדרגה תודה יעל

04/04/2004 | 14:05 | מאת:

יעל שלום, הבינותי משאלתך כי את מעוניינת מאוד להיגמל מאכילת שוקולד. אפשר בשתי צורות ,לבחירתך: 1) להפסיק לאכול באופן מיידי , לא לקנות שוקולד ולא להחזיק בבית. במקום השוקולד תנסי לאכול פירות טריים או 2 קרקרים. 2) הגבילי את כמות השוקולד ל 2 קוביות, פעמיים או שלוש בשבוע . אפשרות זו דורשת ממך שליטה מלאה , לא קל לעמוד בזה. אשמח לשמוע על הצלחתך.