המוגלובין

דיון מתוך פורום  תזונה נבונה בשיתוף מרכז רפואי רבין

16/07/2004 | 14:21 | מאת: רחל

רציתי לשאול: כיצד ניתן להעלות את רמת ההמוגלובין בגוף? רציתי לתרום היום דם, אך רמת ההמוגלובין שלי היתה 10.7. לפני שלושה חודשים יכולתי לתרום דם, כי ההמוגלובים שלי עמד על 13.4. במה תלוי ההמוגלובין? אני צמחונית כבר 10 שנים, אך בדיקות הדם שלי היו תמיד תקינות. אני לא אנמית, ואפילו לא צריכה לקחת תוספות ויטמינים. אז למה בכ"ז ההמוגלובין שלי די נמוך, ויותר חשוב- מה אפשר לעשות בשביל להעלות אותו??? תודה מראש

17/07/2004 | 16:06 | מאת:

רחל שלום צניחה כזו של המוגלובין בשלושה חודשים דורשת בירור רופא. במידה ורמות ההמוגלובין ממשיכות להיות נמוכות והכל תקין תפני שוב. בברכה שרון.