דיאטן/ית לספורטאית

דיון מתוך פורום  תזונה נבונה בשיתוף מרכז רפואי רבין

08/07/2004 | 15:58 | מאת: אופק

אני בת 16, גובה 1.64 מ', 52 ק"ג. אני עוסקת בספורט באופן איטנסיבי ולמרות ההקפדה על תזונה נכונה בדיקות הדם שערכתי לאחרונה הראו חסרים. בנוסף, דילגתי על כ-6 מחזורים דבר שגם עשוי להצביע על תזונה לקויה. הדיאטנית האחרונה שראיתי הרכיבה לי תפריט שלא ענה על הצרכים, מה שהוביל לחסרים, כנראה מחוסר ידע בתזונת ספורט. אשמח אם תעזרו לי למצוא תזונאי/ת במסגרת בית חולים או באופן פרטי, באיזור המרכז או השפלה, מישהו שמבין בתזונת ספורטאים כך שיוכל להרכיב לי תפריט מתאים. תודה! אופק

08/07/2004 | 19:31 | מאת:

אןפק שלום, אולי תנסי לבדוק במכון ווינגייט בנתניה האם עובדות שם דיאטניות מוסמכות המתמחןת בתזונת ספורט. בברכה, ציונה