תפריט אכילה נכון

דיון מתוך פורום  תזונה נבונה בשיתוף מרכז רפואי רבין

01/04/2004 | 17:30 | מאת: אורלי

שלום , היכן אפשר לקבל מידע ולהרכיב תפריט אוכל למשך שבוע , באתרים כמו שומרי משקל וכ' - אין קופת חולים - אינה קובעת פגישה אלא רק ממשקל מסויים. ויש למשהו אופציה לכוון על אתר שמראה תפריט אכילה מתאים ,שאינו עולה תשלום . תודה אורלי

02/04/2004 | 15:40 | מאת: adi

שלום אורלי, לא נתקלתי. עדי

03/04/2004 | 13:05 | מאת: אורלי

תודה בכל מקרה . הבאסה שבזמנו עשיתי דיאטה מו תפריט לא רע של מרזה מורית ,ועכשיו אני לא עוקבת כלל לפי התפריט והאמת נמאס לי ממנו ... ואין לי כסף רב לשלם לעוד תפריט חדש שלהם -700ש"ח . ומה שבא לי זה רק להוריד את 3קילו שהעלתי ולחזור לדרך המוטב ולאכול נכון . המטרה לא להכינס למשטר דיאטה מחדש.

03/04/2004 | 16:11 | מאת: אורלי

אפשר לבדוק http://www.israelbody.org

04/04/2004 | 07:11 | מאת:

אורלי שלום, יש באפשרותי לעזור לך ולשלוח אליך 2 חוברות מצויינות בנושא תזונה נכונה , הנחיות ומידע עדכני , באם תשלחי אלי את כתובת מגורייך. חג- שמח

10/04/2004 | 14:42 | מאת: סמדר

בריאות מתחילה מהזנה נכונה של ריכבי הגוף, הרי הם התאים. כאשר התאים מוזנים במלוא רכיבי התאית, הגוף מחזיר לנו בריאות. הזנה נכונה כזו היא הזנה אורגנית, הזנה מצמחים נטולי חומרים כימכליים. כמו כן זה דורש גם שינוי הרגלי אכילה והרגלי תזונה, תוך שמירה מלאה על תזונה נכונה. יצאתי למסע הזה והרווחתי את חיי מחדש. מזמינה אותך לבוא עימי למסע של בריאות ואיכות חיים.