שאלה: פירות וירקות אוגניים

דיון מתוך פורום  תזונה נבונה בשיתוף מרכז רפואי רבין

06/07/2004 | 05:27 | מאת: אלי

שאלה לכל מי שיודע לענות: בהמשך לכתבה באתר, הייתי מעוניים לדעת איפה ניתן לקנות את הירקות והפירות האורגניים? בשוק? סופרמארקטים? ומאידך היכן בד"כ מוכרים פירות וירקות -לא- אורגניים? לא ברור לי העניין הזה. אשמח לקבל תשובות והבהרות מכל מי הנוגע לדבר. תודה מראש

06/07/2004 | 08:48 | מאת: יעל

בשוק- אין ירקות אורגניים ! בסופר- לפעמים יש. בד"כ ניתן להשיג אותם או בחנויות טבע או במקומות שבהם יש רק פירות וירקות אורגניים- זעירא- במושב בני עטרות או ב- ביו סנטר [מושב גבעת חן] או זמורה בירושליים. אני יכולה להגיד לך שהפירות האורגניים טעימים הרבה יותר מהפירות בסופר ! [וגם יקרים יותר]

06/07/2004 | 14:00 | מאת:

אלי שלום, ירקות ופירות לא אורגניים ניתן למצוא בסופרים ובשווקים. ירקות ופירות אורגניים ניתן למצוא בחנויות טבע, והם אכן יקרים יותר. בברכה, שרון

07/07/2004 | 00:33 | מאת: אלי

תודה לשתיכן על התשובות. עד היום קניתי פירות (בעיקר) וירקות בסופר. אז מה, בעצם הפירות שאני נוהג לקנות מרוססים ברעלים וחומרים כימיים למיניהם?! לא שזה בא בהפתעה גמורה אבל חשבתי שלפחות בסופרמארקים ניתן יהיה לבחור בין פירות האורגניים ללא אורגניים. האם ידוע לכן או למישהו אחר בפורום על "חנויות טבע" באיזור קסריה? אני מקווה שאני לא אצטרך לנדוד עשרות ק"מ כדי לקנות פירות וירקות אורגניים פשוטים כי אם כן זה יהיה ממש אבסורדי. אגב המחיר אינו פקטור אלא אם כן תפוז ממוצע עולה 20 ש"ח ומעלה. תודה שוב..