דיאטת מיצים לניקוי הגוף

דיון מתוך פורום  תזונה נבונה בשיתוף מרכז רפואי רבין

04/07/2004 | 23:46 | מאת: מאיה

מישהו מוכן להסביר לי קצת על הדיאטה הזו? לכמה זמן מה צריך לאכול והאם זה אפקטיבי, ואם לא, מה ניתן לעשות כדי לנקות את הגוף מכל הרעלים?

06/07/2004 | 14:07 | מאת:

מאיה שלום, דיאטת מיצים וניקוי רעלים בשיטות שונות שייכים לתחומי הרפואה המשלימה ולא לרפואה/ תזונה קונבנציונלית.לכן יש לפנות למקורות אחרים לשם מענה בנושא. בכל מקרה, חשוב לדעת שהדיאטה אינה מומלצת לכל אחד, ובודאי שלא לחולי סוכרת או אנשים הסובלים מרמה גבוהה של טריגליצרידים בדם. בברכה, שרון