דיאטת פחמימות

דיון מתוך פורום  תזונה נבונה בשיתוף מרכז רפואי רבין

25/06/2004 | 07:20 | מאת: רונית

האם ידוע מהי דיאטת פחמימות שעוזרת לקוליטיס?

27/06/2004 | 11:55 | מאת:

רונית שלום, לא ידוע לי על סוג הדיאטה שציינת.ההמלצות התזונתיות בכוליטיס הן מתן מזונות עתירי חלבון , פחמימות כמקור אנרגיה , עם כמות סיבים תזונתיים מועטה , שתייה רבה. להימנע מירקות הגורמים לגזים במעיים. בברכה, ציונה

27/06/2004 | 11:55 | מאת:

רונית שלום, לא ידוע לי על סוג הדיאטה שציינת.ההמלצות התזונתיות בכוליטיס הן מתן מזונות עתירי חלבון , פחמימות כמקור אנרגיה , עם כמות סיבים תזונתיים מועטה , שתייה רבה. להימנע מירקות הגורמים לגזים במעיים. בברכה, ציונה