דיאטת פחממות

דיון מתוך פורום  תזונה נבונה בשיתוף מרכז רפואי רבין

15/06/2004 | 21:32 | מאת: יפית

שלום רב אני חולת קוליטיס ורציתי לדעת האם שמעת על דיאטת הפחממות המסויימות של אליין גוטשל, שמעתי שהיא עוזרת, את יודעת על זה משהו? האם את מכיה אנשים שעשו את הדיאטה? תודה מראש

16/06/2004 | 15:41 | מאת:

יפית שלום, לא שמעתי על הדיאטה שציינת, העוזרת לדברייך בכוליטיס. בברכה, ציונה

23/06/2004 | 13:32 | מאת: נעמולה

אני דווקא כן שמעתי על הדיאטה ואני גם מכירה מישהי שעושה אותה,יש באופן כללי הרבה שיטות תזונה מעולות שיכולות לעזור לך,אני עצמי כבר כמעט שנה אוכלת לפי שיטה מסוימת וזה פשוט מדהים איך זה עוזר.

23/06/2004 | 13:35 | מאת: נעמולה

אני דווקא כן שמעתי על הדיאטה ואני גם מכירה מישהי שעושה אותה,יש באופן כללי הרבה שיטות תזונה מעולות שיכולות לעזור לך,אני עצמי כבר כמעט שנה אוכלת לפי שיטה מסוימת וזה פשוט מדהים איך זה עוזר.