ויטמינים

דיון מתוך פורום  תזונה נבונה בשיתוף מרכז רפואי רבין

15/06/2004 | 14:26 | מאת: GG

שלום הילדה שלי הת ה5 ,מסרבת בתוקף לפירות ירקות,ובכלל כל יום אני מנסה לשכנע אותה לאכול ,גם דברים שהיא אוהב כמו פיצה ,לזניה וכו" זה לא הולך היא מסתפקת ב 3-4 כפות של אוכל ביום. וחטיפים שאלתי -האם אפשר לתת לה ויטמנים ? יש כאלה שאומרים שזה לא הכי טוב ואם כן איזה סוג יש כל מיני סופר בטעם שוקולד או דובונים האם זה טוב או סתם שטויות תודה

16/06/2004 | 10:37 | מאת:

שלום, פורום זה עוסק בתזונה נכונה למבוגרים. באופן כללי- אכן יש מספר סוגים של ויטמינים לילדים ומומלץ להתייעץ על כך עם דיאטנית המתמחה בטיפול בילדים. בברכה, שרון