עצירויות בהריון

דיון מתוך פורום  תזונה נבונה בשיתוף מרכז רפואי רבין

09/06/2004 | 21:23 | מאת: אסנת

אני בשבוע ה 15 להריון וסובלת מעצירויות. טרם התחלתי לבלוע כדור ברזל, אך אני משתמשת בויטמינים בשם פרנטאל. ביום יום אני אוכלת פירות וירקות טריים (כ 4 מנות מכל אחד) ומרבה בשתיה. למרות זאת אני סובלת מעצירות שמתבטאת ביציאה אחת לשלושה ימים (היציאה הינה רכה ולא קשה כמקובל). האם יש משהו שניתן לקחת או לעשות להקלת הבעיה ?

10/06/2004 | 09:46 | מאת:

אסנת שלום מזל טוב. תנסי להוסיף הליכות מתונות (באישור רופא). אולי גם כדאי לך לנסות מולטיויטמין להריון אחר. יש חברות שונות עם סוגי ברזל שונים שיכולים לעזור לבעיה. בברכה שרון.

13/06/2004 | 09:00 | מאת: דליה ודוד הבריאות הט

חליטת צמחים מתנת הטבע תוך 24 שעות יציאות סדירות יש להקפיד לאכול פרות עים קליפתם כמו תפוח אגס ועוד יש להקפיד על אכילת פרות רק בשעות הבוקר בלבד בברכת בריאות טבעית