לא יורדת במישקל

דיון מתוך פורום  תזונה נבונה בשיתוף מרכז רפואי רבין

19/03/2005 | 14:15 | מאת: סויה

אני בת 26. גובהי1.65 מישקלי 64 אני צימחונית כ-7 שנים תפריט האוכל שלי מכיל 1050 קלוריות לא כולל ירקות והרבה!!! 3 מנות לחם 3 מנות פרי 1-2 מנות שומן והשאר חלבונים(טונה,שניצל סויה, מעדני סוייה , גבינות 5%) אני מבצעת 3 פעמים בשבוע פעילות אירובית 50-60 דקות +מכשירים בחדר כושר. אני לא יורדת במישקל, מרגישה חסרת אונים מבקשת עזרה ועצה בתודה מראש

19/03/2005 | 15:41 | מאת: adi

שלום סויה, תנסי להגביר את תדירות הספורט ותרשמי לעצמך יומן מעקב של מה שאת אוכלת! מקווה שעזרתי, עדי

19/03/2005 | 17:53 | מאת: שרון - טיפול בתזונה

שלום רב, לפי התפריט שלך נראה לי שאת אוכלת יותר מדי חלבונים ופחות מדי פחמימות. דרך אגה מהי מנת לחם? פרוסה אחת ? של לחם רגיל או לחם קל? נסי לתאר את המנות שאת אוכלת. לידיעתך מנות החלבונים מכילות לעיתים הרבה שומן. האם את אוכלת טונה במים או בשמן וכמה? האם את אוכלת מעדני סויה דלי שומן? מה את אוכלת לפני ואחרי פעילות גופנית? מה את שותה במשך היום? שרון