ספורט מול אוכל

דיון מתוך פורום  תזונה נבונה בשיתוף מרכז רפואי רבין

17/03/2005 | 22:46 | מאת: טלי

יש לי שאלה קצרה אני עושה דיאטה וספורט אני הולכת כול יום 7ק"מ היום לא הצלחתי להפסיק לאכול ורק ממתקים ועוגות אז הלכתי 17 ק"מ אני שוקלת 70 ופעם אמרו לי שכול ק"מ זה 100 קלוריות אפשר לעשות בכלל חישוב כזה הספורט באמת מאפשר לאכול יותר או שזה לא שווה נגיד שרפתי 500 קלוריות אז אני יכולה להוסיף עוד 500 קלוריות לאותו יום?? תודה

18/03/2005 | 19:08 | מאת: שרון

אם שרפת נניח 500 קלוריות, אך הוספת אותם לתפריט, את לא תרדי במשקל, כי ההוצאה האנרגטית שלך שווה להכנסה הקלורית. כמובן שכדי לרדת במשקל עלייך לשרוף יותר קלוריות ולאכול פחות ממה שאת צריכה.