ליחה

דיון מתוך פורום  תזונה נבונה בשיתוף מרכז רפואי רבין

17/03/2005 | 09:37 | מאת: א

בשעות הבוקר יש לי ליחה בבית החזה ובגרון, כמו נזלת שמצטברת בחזה וקשה לי לנשום. אני מחפשת איזו תרופה הומאופטית או מזון / משקה שיכול להקל, יש כזה? אגב, אני לא לוקחת תרופות קונבנציונליות בכלל!

17/03/2005 | 10:44 | מאת: שרון - טיפול בתזונה

שלום רב, יש סידרה של מוצרים הומאופטית שנקראת "ד"ר רקווג'" - אלה מוצרים שמיובאים מגרמניה ונחשבים מצויינים. יש להם טיפות שמיועדות גם לתינוקות וילדים ועד כמה שזכור לי יש גם לתופעה של נזלת וליחה. נסי אותם. בהצלחה שרון