דיאטת השמנה

דיון מתוך פורום  תזונה נבונה בשיתוף מרכז רפואי רבין

09/03/2005 | 17:25 | מאת: אמונה

שלום רב! בניגוד לרוב האנשים המתעסקים בדיאטות הרזיה, אני מעוניינת לדעת האם ישנה דיאטת השמנה או שמא זה רק עניין של מבנה גוף, מטאבוליזם מהיר וכו' ואין מה לעשות בנידון (הגובה שלי הוא- 1.67 ומשקלי נע סביב 50 ק"ג)? תודה.

09/03/2005 | 18:15 | מאת: ליאורה

אמונה שלום, יכול להיות בהחלט שיש לך מטבוליזם טוב ואת לא משמינה אבל את נמצאית בתת משקל, אני לא יודעת מהו התפריט שלך, נסי לאכול יותר ממה שאת רגילה. אם את בריאה ומרגישה טוב אז שיהיה לך לבריאות ותהני מהמשקל שלך. בהצלחה