עודף סידן

דיון מתוך פורום  תזונה נבונה בשיתוף מרכז רפואי רבין

28/02/2005 | 11:27 | מאת: אברהם

סידן 11.2 גבוה מה אפשר לעושת כדי לאזן את הסידן?? אשמח לתגובה מהירה\ אציין שאני בן 85

06/03/2005 | 17:06 | מאת: ד"ר זינגר

שלום לך, עודף סידן יכול להיות שמני למחלה הנקראת יתר פעילות של בלוטת יתרת התריס ולכן יש חשיבות לעשות ברור או אצל רופא משפחה או אצל אנדוקרינולוג, הרופאים המומחים בהורמונים. לאחר הברור לפעמים מחליטים לא להתערב אך יש מקום לברור בברכה

06/03/2005 | 17:06 | מאת: ד"ר זינגר

שלום לך, עודף סידן יכול להיות שמני למחלה הנקראת יתר פעילות של בלוטת יתרת התריס ולכן יש חשיבות לעשות ברור או אצל רופא משפחה או אצל אנדוקרינולוג, הרופאים המומחים בהורמונים. לאחר הברור לפעמים מחליטים לא להתערב אך יש מקום לברור בברכה

06/03/2005 | 17:06 | מאת: ד"ר זינגר

שלום לך, עודף סידן יכול להיות שמני למחלה הנקראת יתר פעילות של בלוטת יתרת התריס ולכן יש חשיבות לעשות ברור או אצל רופא משפחה או אצל אנדוקרינולוג, הרופאים המומחים בהורמונים. לאחר הברור לפעמים מחליטים לא להתערב אך יש מקום לברור בברכה

06/03/2005 | 17:08 | מאת: ד"ר זינגר

שלום לך, עודף סידן יכול להיות שמני למחלה הנקראת יתר פעילות של בלוטת יתרת התריס ולכן יש חשיבות לעשות ברור או אצל רופא משפחה או אצל אנדוקרינולוג, הרופאים המומחים בהורמונים. לאחר הברור לפעמים מחליטים לא להתערב אך יש מקום לברור בברכה

08/03/2005 | 11:57 | מאת: רותי

כיצד יודעים שיש עודף סידן? קראתי שעודף סידן יכול לזרז את התפתחות מחלת האלצהיימר? כיצד להמנע מכך