דיאטת מרקים

דיון מתוך פורום  תזונה נבונה בשיתוף מרכז רפואי רבין

23/02/2005 | 13:01 | מאת: יאן יאן

אבא שלי עבר ניתוח , אבל לפני הניתוח הוא היה צריך להוריד 18 קילו ממשקלו, הרופא נתן לו דיאטת נוזלים כל היום המשך שבועיים שלושה הוא היה צריך לשתות מים מרק או נוזלים אחרים כמו מיצי ירקות לא מילשקים ודברים משמינים כמובן! והוא הוריד 15 קילו בשבועיים אני בת 23 שוקלת 80 קילו גובהי הוא 160 רציתי להתחיל לעשות את הדיאטה הזאת ביום שישי הקרוב במשך שבועיים (במידה ואצליח..........) רק כדי להשיל ממני את ה 10 קילו הראשונים שיתנו לי דחיפה קדימה כי אני במשך שנה ויותר מתיאשת מהדיאטות האיטיות האלה של שומרי משקל של חצי קילו או קילו בחודש. בבקשה תענו לי על השאלה ואל תשללו אותה ישר תחשבו על זה קצת רק שבועיים ודיי מבטיחה .................השמנה המיואשת .

26/02/2005 | 08:50 | מאת: טליה

אביך לא אכל שום דבר מוצק במשך שבועיים? את מוכנה לתת קצת יותר פרוט? מה עם קפה ותה? תודה

27/02/2005 | 13:26 | מאת: adi

יאן יאן שלום, לדעתי, בשום אופן לא!!! עדיף ללכת לאיש/ת מקצוע וללמוד תזונה נכונה מאשר לעשות נזקים!!! לאבא שלך הדיאטה הזו ניתנה למטרה מסוימת. מקווה שעזרתי, עדי