פעילות גופנית

דיון מתוך פורום  תזונה נבונה בשיתוף מרכז רפואי רבין

13/02/2005 | 16:13 | מאת: שיר

שלום, מניסיוני הרב (והלא מוצלח כ"כ) בדיאטות אני יודעת שעל מנת לרדת במקשל באופן נכון עליי לשלב זאת עם פעילות גופנית. מאחר וסדר היום שלי קשה במיוחד (לומדת ועובדת עד השעות 24 בלילה כמעט בכל ימות השבוע) שאלתי היא: האם חוסר בפעילות גופנית ישפיע באופן ניכר על הירידה במשקל על אף הקפדה על דיאטה? ואם כן, כיצד בן אדם עם סדר יום כמו שלי יכול לרדת במשקל ללא פעילות גופנית מוגברת? תודה...

13/02/2005 | 19:13 | מאת: עידית סער , נטורופתית

שלום שיר, דיאטה לא יכולה לעבוד עם או בלי פעילות גופנית ! מה שצריך זה תזונה נכונה. בשביל זה דרוש יעוץ מקצועי. בהצלחה