שאלה דחופה

דיון מתוך פורום  תזונה נבונה בשיתוף מרכז רפואי רבין

06/02/2005 | 19:43 | מאת: א

שלום רב לאחרונה הומלץ לי על "יובסולקס" להקלה ביציאות רציתי לדעת האם זהו משלשל? האם הוא עלול לגרום לעצלות מעיים או להיתמכרות או לבעיות אחרות? האם הוא בטוח לשימוש לאורך הרבה זמן? מעלון התרופה נראה שפעילותו דומה לזו של אבילק אבילק הבנתי שבטוח לשימוש ובכלל לא בעייתי אפילו לאורך זמן לכן האם הדבר נכון גם לגבי היובסולקס? האם ניתן להשתמש בו בימקום האבילק? שאלה נוספת האם זה בסדר (ולא בעייתי) לקחת כדור אאוקרבון פעם ביום (יש בו קצת סנה ורציתי לדעת אם זה לא יכול לעשות בעיות ביגלל זה) אנא כל מי שמכיר ו/או התנסה במוצרים הנ"ל ויודע משהו - כל אינפורמציה אודותם , אודות אופן השימוש וההשפעה בימיוחד בשימוש ממושך אודה לו מאוד תודה

08/02/2005 | 14:59 | מאת: יגאל

שלום. לי כמוך היו בעיות ביציאות , ניסיתי כמה דרכים: משימוש בגליצרין ותה משלשל ועד אבילק. אמא שלי שהיא הטבעית ביננו וכל הזמן היו ביננו חילוקי דעות(אני מעדיף טיפול קונבנציונלי, והיא טבעי) . אבל בגלל שדבר לא עזר ניסיתי לשתות ג'ל אלו-ורה. כן , החומר ההוא שמוסיפים לקרמים וכו.. הג'ל מיוצב והדבר משול לכאילו אתה פותח את עלה האלו-ורה ואוכל אותו. התוצאה לא איחרה לבוא, ומאז אני שותה את הג'ל כל בוקר. האל-ורה מסתבר היא צמח מיוחד שיש לו תכונות רבות ומגוונות. בקשר ל"יובסולקס" מצטער לא ניסיתי. בוא נחכה לתגובת מנהלי הפורום ונראה אם אני צודק.