כדורים למניעת תאבון

דיון מתוך פורום  תזונה נבונה בשיתוף מרכז רפואי רבין

31/01/2005 | 22:24 | מאת: שני

האם ישנם כדורים למניעת תאבון ? ומה שמם, האם צריך מרשם רופא ? האם התרופה למניעת עצירות יכולה להשפיע לראה כאשר אין לי בעיית עצירות ואני רק רוצה לזרז את חילוף החומרים ? או יותר נכון להיפתר מכמה שיותר ...

04/02/2005 | 12:43 | מאת: בר

שלום וברכה ישנם כדורים למניעת תאבון אבל לא ממולץ להשתמש בהם על מנת לרדת במשקל ולזרז את חילוף החומרים בגוף. אם את מעוניינת לרדת במשקל בצורה נכונה אני מציע לך לפנות לתזונאית/דיאטנית והיא תעזור לך בצורה טובה שאינה פוגעת בבריאותך לרעה. בהצלחה בכבוד רב בר ICQ 118346336