אוכלת בלי הפסקה

דיון מתוך פורום  תזונה נבונה בשיתוף מרכז רפואי רבין

30/01/2005 | 18:48 | מאת: דנה

יש לי בעיה שכנראה שהיא בעיה של הרגל אני אוכלת כל הזמן עד שני לא עוצרת את עצמי אני יכולה להיות כבר מלאה ממש להתפוצץ אבל להמשיך לאכול אני גם אוכלת הכם גם אם טעים לי או שלא כל כך טעים לי אני אוכלת אני בת 19 ואני חיילת ברור שכל החיילות משמינות כי הן לא זזות ולא עושות כלום ואוכלות במקום זה אבל גם לפני הצבא הייתי ככה אבל עכשיו אני גם ערה יותר שעות מ- 5:00 בבוקר אני שוקלת בערך 48/9 קילו ואני 1.60 מטר כשהתגייסתי שקלתי בערך 45/6 קילו אבל לפני זה היה לי חבר ובתקופה הזאת שקלתי 43 אני לא שמנה אבל אני יותר יפה כשאני רזה יותר ואני רוצה להרזות כי כל הזמן אני בדיכאון כשאני מסתכלת במראה אייך אפשר לסדר את סדר הארוחות שלי ? (כל המשפחה שלי נמצאת במצב דומה לשלי אין לנו ארוחות מסודרות בבית אבל אני בהגזמה)

31/01/2005 | 08:45 | מאת: ענת

איך מתבטאת העלייה במשקל? בבטין? ביריכיים? כי אם כן דיאטה זה לא הפתרון...

31/01/2005 | 17:52 | מאת: דנה

העליה מתבטאת בעיקר בבטן ובגב התחתון וקצת בירכיים וזה מה שיוצר חוסר פרופורציה אצלי כי החזה שלי קטן והוא לא משתנה כאשר אני אוכלת הרבה או קצת אבל ממש קשה לי לא לאכול ואני אוכלת כל מה שיש גם שוקולד גם חטיפים קשה להמנע מזה אני יכולה למשל להחזיק מעמד בבסיס בבוקר ולא לאכול אבל ברגע שאני כן מתחילה לאכול אני לא יכולה לעצור ואני אוכלת אותה כמות אחרי הצהריים בלי קשר אם אכלתי בבוקר או לא אז אני מנסה לא לאכול לפכות בבוקר אבל זה לא תמיד עובד כי בד"כ יש לנו הרבה ימי הולדת ופריסות וקשה לי שלא לאכול את העוגה אני כבר מחפשת עיסוקים אחרים אני לומדת לפסיכומטרי אבל זה לא מונע ממני לאכול כי זה לא משהו שמעניין אותי יותר אני חושבת שההורים שלי אשמים כי גם הם כמוני ועוד מזמינים אוכל מבחוץ כשיש מלא אוכל בבית זה משהו נוראי כשהייתי קטנה עד גיל 13 אני בכלל לא אכלתי ולא אהבתי לאכול והיו צריכים להכריח אותי זה שאני לא שמנה אני יודעת חוץ מזה שבן אדם אחר שהיה אוכל כמוני היה כבר מזמן משמין הרבה יותר אבל אני חושבת שזה הורס לי את הפרופורציות