עשב חיטה

דיון מתוך פורום  תזונה נבונה בשיתוף מרכז רפואי רבין

27/01/2005 | 22:30 | מאת: לי

מהו המינון, בשתית עשב חיטה, המותר לילד בן 4 ובן שנתיים?מהו המינון היומי המותר לאדם בוגר? האם יש צורך להפסיק מדי פעם את שתיית עשב החיטה?

28/01/2005 | 22:04 | מאת: צביקה קורן - תזונאי

לי שלום, לילד בן שנתיים כדאי להתחיל עם כפית ביום (בבוקר), אחרי שבוע (אם אין תופעות לוואי) - 2 כפיות. לילד בן ארבע - להתחיל עם כף ביום - אחרי שבוע - 2 כפות למבוגר - להתחיל עם 2 כפות בבוקר - בהדרגה אפשר להגיע לחצי כוס. אין צורך להפסיק, (אם אין תופעות לוואי), כפי שלא מפסיקים לאכול. זהו מזון איכותי ביותר. בקישור שלהלן תמצאי חומר נוסף על עשב החיטה: http://www.zom.co.il/wheat-grass.htm בהצלחה צביקה קורן

31/01/2005 | 08:47 | מאת: אורי

אני סובל מיתר כולסטרול. תמיד ידעתי שביצים,ובמיוחד החלמון, הם עתירי כולסטרול ולכן רצוי להימנע מאכליתן. הופתעתי מההמלצה לאכול ביצים על בסיס יומי. אשמח לקבל הסבר מפורט יותר בנושא.