איפה לומדים להיות דיאטנית?

דיון מתוך פורום  תזונה נבונה בשיתוף מרכז רפואי רבין

26/01/2005 | 21:56 | מאת: אפרת

הייתי מעוניינת במידע באלו מוסדות ניתן ללמוד להיות דיאטנית? במה זה כרוך? מה אורך הלימודים?

27/01/2005 | 09:11 | מאת: חיפאית

שלום, בפקולטה לחקלאות ברחובות (שייך לאוניברסיטה העברית בירושלים) יש מסלול ללימודי תזונה. - http://www.agri.huji.ac.il/pages/about.html תתקשרי לשם ותקבלי פרטים. חיפאית

27/01/2005 | 15:10 | מאת: אפרת

תודה על העזרה אך הייתי רוצה לדעת אם ניתן ללמוד להיות דיאטנית גם באיזור המרכז-ת"א

29/01/2005 | 13:54 | מאת: אורית

את יכולה לבדוד גם ב"רידמן" אבל אני לא בטוחה אם זה לימודי תואר או תעודה