כולסטרול טוב

דיון מתוך פורום  תזונה נבונה בשיתוף מרכז רפואי רבין

23/01/2005 | 09:53 | מאת: lucky

אני עושה את דיאטת הלחם של אולגה רז. ירדתי 5 ק"ג בחודשיים וחצי. הכולסטרול הטוב ירד אצלי מ 39 ל 30. שאלתי לדיאטנית - כיצד ניתן להעלות את הכולסטרול הטוב? ידוע לי שספורט משפיע- אני שוחה כל יום 1 ק"מ, עושה הליכות מספר פעמים בשבוע וכן יוגה ופלדנקרייז, ובכל זאת רמת הכולסטרול הטוב נמוכה מאוד. לתשובת אודה.

23/01/2005 | 21:49 | מאת: ניצה

תבדוק בפורום תזונה ודיאטה. הבוקר ניתנה שם תשובה מפורטת בנושא.

23/01/2005 | 22:42 | מאת: adi

שלום לאקי, בנוסף למה שניצה אמרה, כדאי גם שתשאל את הרופא/ה שלך. עדי