שאלה בקשר לאספרטיים

דיון מתוך פורום  תזונה נבונה בשיתוף מרכז רפואי רבין

21/01/2005 | 13:37 | מאת: רוברטו

חיפשתי ברשת מידע לגבי אספרטיים וקיבלתי מידע לכאן ולכאן בנוגע לסכנות .כאשר המידע איננו מגובה במחקרים מדעיים .על כן העדפתי לשאול את התזונאים והרופאים באתר .שאלתי היא: 1. מהם התופעות לוואי או הנזקים העלולים להיגרם כתוצאה מנטילת אספרטיים {לפי מחקרים מדעיים}ליום - מעל לכמות המומלצת ע"י היצרן? ומתחת לכמות המומלצת ע"י היצרן? 2.מהי באמת הכמות המומלצת והאם היא תואמת את הכמות שהיצרן מפרסם במוצר? 3.מהם התופעות לוואי או הסכנות הניגרמות כתוצאה מנטילה יומיומית של אספרטיים לאורך זמן {לפי מחקרים מדעיים}בכמויות שמתחת לכמות המומלצת ע"י היצרן?

21/01/2005 | 13:48 | מאת: מורי פישל

http://www.mercola.com/fcgi/pf/2004/jan/7/aspartame_disease.htm