שוקולד או חלבה - המשך למורי ולדיאטנית

דיון מתוך פורום  תזונה נבונה בשיתוף מרכז רפואי רבין

19/01/2005 | 13:09 | מאת: מ

אבל מה לגבי היתרונות הבריאותיים שמצאו בשוקולד המריר ?? או האם זה רק מן הקקאו עצמו? ובכל מקרה האם יתרונות בריאותיים אלו קימים גם בחלבה או שלחבה אין את התכונות שיש לקקאו? (דא"ג קלוריות פחות או יותר זהות ומדובר בחלבה משומשום מלא עם דבש וסוכר חום וללא משמרים)

19/01/2005 | 15:43 | מאת: מורי פישל

שאלה שאין לה כלל מענה. אני הייתי מתייחס אל שניהם כאל נשנוש כמעט בריא ומחליף ביניהם. אין העדפה של אחד על השני. האידאל: חלבה מצופה שוקולד.

19/01/2005 | 18:43 | מאת:

מ שלום במידה ומדובר בחלבה משומשום מלא עם ממתיקים טבעיים בהחלט מדובר בממתק יחסית עם ערך תזונתי גבוה עשיר בסידן, ברזל ושומנים בלתי רוויים (ביחס לממתקים אחרים כמו עוגיות מקמח לבן וסוכר). בקיצור ניתן לשלב בין השניים בכמויות קטנות. בברכה שרון

23/01/2005 | 12:09 | מאת: דליה ודודהבריאות הטבעית

השוקולד והחלבה לא ניתנו למאכל אדם הפירסומיים על שוקולד מריר הם לצורכי שיווק ומכירות בלבד לעשיר את כספם של יצרי בתזונה המקולקלת כנ"ל גם לחלבה שאסורה למאכל אדם שני מוצרים שמעלים את אחוזי החולים הכרוניים בישראל ביפן לא משתמשים עם שוקלד ולא עם חלבה אבל מישתמשים עים זרעי שומשום חומר למחשבה ובריאות טבעית בתזונה נכונה לאכות ואריכות חיים באושר