דיאטה

דיון מתוך פורום  תזונה נבונה בשיתוף מרכז רפואי רבין

17/01/2005 | 10:34 | מאת: מורן

האם זה נכון שאם עושים הרבה דיאטות בחיים, ז"א עולים ויורדים במשך תקופה ארוכה ו"משחקים" עם הגוף , עם הזמן נהיה יותר ויותר קשה להוריד במשקל ? האם יש קשר לספורט בהקשר הזה? או שמא זה קשור לגיל, שכן, ככל שמתבגרים קצב חילוף החומרים מאט וזו הסיבה לקושי בהפחתה במשקל , לעומת בנאדם צעיר?

18/01/2005 | 00:18 | מאת: ADI

מורן, גם וגם. עדי

18/01/2005 | 18:12 | מאת:

שלום רב, דברייך בהחלט נכונים. תמיד ובכל גיל חשובה ההתמדה בפעילות גופנית סדורה, במיוחד כאשר מתבגרים, זאת בנוסף לשמירה על עקרונות תזונה נבונה. בברכה, ציונה