צריכה עזרה דחופה- מזון בהריון

דיון מתוך פורום  תזונה נבונה בשיתוף מרכז רפואי רבין

16/01/2005 | 17:39 | מאת: פינוקית

שלום רב. אני מטופלת אצל דיאטנית קלינית מזה שנה. יש לי קנדידה חריפה ואני סובלת 7 שנים מסחרחורות הולכות וחוזרות שלא מזאו להן סימוכים רפואיים. הדיאטה שלי כוללת התנזרות מוחלטת משמרים, סוכרים (כולל דבש, תמרים, סוכר חום וכו...) ומקמח לבן. הבעיה שלי היא אני בהריון חודש 4. ועוד מעט צריכה לעבור העמסת סוכר. מה עושים? לא הכנסתי לגוף שנה סוכר..... נראה לי שזה יהיה שוק לא קטן למערכות בגוף. יש לכם פיתרון בשבילי?

17/01/2005 | 22:09 | מאת: עידית סער, נטורופתית

שלום לך, למה את צריכה לעשות את הבדיקה ? לוודא שאין לך סוכרת ? עם כל הכבוד, אבל אחרי שנה של טיפול תזונתי לא נראה לך מוזר, שעדיין הבעיה קיימת ? לדעתי, כדאי לשתף את הרופא שלך בכל פרטי המקרה. וגם להחליף דיאטנית...

19/01/2005 | 00:05 | מאת: מריוס ויטנר-תזונאי

פינוקית יקרה, את חייבת לפתור את בעית הקנדידה לפני הלידה. אחרת את מסכנת את בריאות תינוקך בצורה חמורה. אני מקווה שאת קוראת אנגלית ומסוגלת להבין מה שכתוב במאמר הבא: http://bodyecologydiet.com/pages_new/autism.html אם לאו, קחי את המאמר למישהו שיוכל להסביר לך מהי הסכנה ! עשי כל מה שדרוש, פן לא תצטערי אחר כך ! אשמח לקבל תגובה.