שוקולד

דיון מתוך פורום  תזונה נבונה בשיתוף מרכז רפואי רבין

14/01/2005 | 16:32 | מאת: ש

לאחרונה התפרסם כי שוקולד- מריר טוב לבריאות (ולא שוקולד רגיל הדגש היה על שוקולד מריר) רציתי לברר ישנו שוקולד מריר חלבי וישנו שוקולד מריר פרווה האם הכוונה היתה גם שהשוקולד המריר יהיה פרווה או שמה שחשוב זה שוקולד מריר בנוסף שמתי לב שדווקא השוקולדים המרירים האיכותיים (70%) יותר הם חלביים ולא פרווה אודה על תשובה עם הסבר אם יש אפשרות

14/01/2005 | 17:50 | מאת: מורי פישל

כלומר מכיל כ-70% מוצקי קקאו, הוא עשיר יותר בפלבונאידים ואין זה משנה אם הוא חלבי או לא. אכילה מתונה ממנו משולה לאפקט היין.

15/01/2005 | 11:35 | מאת:

ש שלום מה שחשוב הוא אחוז מוצקי הקקאו. ככל שאחוז מוצקי הקקאו גבוה יותר כך השוקולד איכותי יותר ובריא יותר. בברכה שרון

15/01/2005 | 13:37 | מאת: מורי פישל

הוא בלתי אכיל.