שרירים ושומנים.

דיון מתוך פורום  תזונה נבונה בשיתוף מרכז רפואי רבין

09/01/2005 | 16:47 | מאת: demosthenes

שלום רב. אבא שלי שהוא רופא הציג לי שאלה שאני למרות שלמדתי ביולוגיה וכימיה בבית ספר לא הצלחתי לענות עלייה. השאלה היא: למה שרירים יותר כבדים משומן??? אם למישהו יש תשובה או יכול להכווין אותי למקום אחר אני מאוד אשמח. תודה מראש, (עדיף לשלוח מייל תודה)

10/01/2005 | 21:55 | מאת:

לשואל שלום קילו שריר וקילו שומן כמובן שוקלים אותו דבר אבל קילו שריר תופס כ- 2/3 מהמקום שתופס שומן. כלומר הגוף מעוצב יותר ונראה ירידה בהקפים למרות שהמשקל יראה שאין שינוי. בברכה שרון

11/01/2005 | 21:09 | מאת: מורי פישל

באותה יחידת נפח משום ששומן הוא בעל משקל סגולי קטן יותר.