יש משהו שמדאיג אותי..

דיון מתוך פורום  תזונה נבונה בשיתוף מרכז רפואי רבין

06/01/2005 | 13:03 | מאת: מישהו נחמד

אתם לא יכולים למחוק הודעות (או שאתם לא יודעים איך) שמתי לב שיש כמה הודעות שממש לא קשורות לפורום ואתם לא מוחקים אותם זה מתכון בטוח ל "ספאמים" הרבה הודעות זבל ופרסומות (ערך הפורום יורד) אתם יודעים איך "המפרסם" אוהב פורומים כאלה אני חושב שאתם צריכים לעשות משהו בנדון כמו למחוק את ההודעה הזו (אני מאמין שהיא תשאר הרבה זמן, ) אז אם טעיתי אני מבקש שתמחקו את ההודעה שלי שיהיה לכם אחלה של יום

08/01/2005 | 09:40 | מאת:

ליועץ שלום תודה על העצה. נבדוק את הנושא ונטפל בו בהקדם. בברכה שרון