מדכאי תיאבון

דיון מתוך פורום  תזונה נבונה בשיתוף מרכז רפואי רבין

27/12/2004 | 14:07 | מאת: מגל

שלום דר ברק. תודה על תשובתך. כשהתחלתי בתהליך היה המספר 31.1, לאחר כחודשיים המספר הינו 30.1. האם מסת השומן יורדת? אני אוכלת מזון בעל ערך קלורי של כ-1300 קל ליום. זה קשה ולעיתים קרובות אני לא מצליחה. האם הינך ממליץ על מדכאי תיאבון? מה זה רדוקטיל? תודה מגל

27/12/2004 | 17:16 | מאת: adi

מגל, לדעתי, לא ממש כדאי לך להתחיל עם מדכאי תיאבון. יותר כדאי לסגל אורח חיים בריא.

27/12/2004 | 17:40 | מאת: מגל

שלום עדי, תודה על תשובתך. אני מנהלת אורח חיים בריא. אני אוכלת רק טבעי. ממש טבעי. לא נס קפה, לא אבקות מרק, לא שימורים. רק בריא. אני מתעמלת. הבעיה שלי הינה הכמויות של האוכל הבריא. המון אגוזים, המון שמן זית, המון גבינות עיזים, המון אבטיח. זו הסיבה שאני מחפשת סיוע במדכאי תיאבון. עוד מעט אשב לארוחת הערב. אני יכולה לאכול רק 800 קלוריות היום, מתוך 1200. מה כבר אפשר לאכול ב800 קלוריות עד 23:00?? תודה, מגל