תזונה המשך

דיון מתוך פורום  תזונה נבונה בשיתוף מרכז רפואי רבין

26/12/2004 | 00:12 | מאת: מישהי

אם המחקר עם השוקולד וכ"ו טוען שזה טוב וזה בנוסף על אכילה רגילה אז מדוע את אומרת שזה יותר מידי? אני לא מבינה מה מפרסמים שטויות או דברים לא לעיניין סתם טענו שמדובר במחקר רציני שאמור לתרום לבריאות ולא להפך ומחקר זה רק מוכיח שוב טענה אחרת שכל ספירת קלוריות היא ביכלל משהו לא רלוונטי ומה שחשוב זה לאכול נכון ולא כמה קלוריות אוכלים האם החוקרים הללו שקרנים או חסרי אחריות -- לא ברור לי אנא הבהירו תודה

27/12/2004 | 15:21 | מאת:

שלום רב, למיטב ידיעתי , לאכול נכון ובריא כולל בתוכו מסגרות מסויימות כמו הפחתה בצריכת השומנים הרוויים ובסך השומנים היומי. לכל הדעות אכילה יום יומית של 100 גרם שוקולד לא נכונה ובריאה במיוחד לאנשים הסובלים מרמות שומנים גבוהה בדם. בברכה, ציונה