אכלזיה

דיון מתוך פורום  תזונה נבונה בשיתוף מרכז רפואי רבין

25/12/2004 | 21:16 | מאת: יאיר

שלום רב! ברצוני לברר לאחר ניתוח במערכת העיכול תזונתי העיקרית היא נוזלית. אבקש לברר איזו כלכלה נוזלית עלי לאכול כדי לצרוך את כל אבות המזון ? כמן כן אבקש לברר באילו נוזלים הקלוריות מרובות משום שברצוני לעלות במשקל? בתודה.

27/12/2004 | 15:09 | מאת:

שלום יאיר, זה יהיה לא אחראי מצידי להמליץ לך תזונה לאחר ניתוח כאשר אין לי פרטים לסוג הניתוח ומדוע התזונה שלך עדין נוזלית וכן מי המליץ. לדעתי הטוב ביותר לפנות לצוות הרפואי שניתח וטיפל בך. בברכה, ציונה