שאלה על תזונה

דיון מתוך פורום  תזונה נבונה בשיתוף מרכז רפואי רבין

25/12/2004 | 13:41 | מאת: מישהי

לאחרונה פורסם מאמר בו חוקרים אומרים שמומלץ מידי יום 100 גרם שוקולד מריר כ - 60 גרם שקדים וכ"ו ... (בטח אתם יודעים על מה מדובר) השאלה שלי היא האם הם התכוונו שזה גם רק מה שיש לאכול במשך היום או שזה בנוסף לתזונה רגילה של מוצרי חלב ולחם וכ"ו כלומר תוספת לארוחות מסודרות?? תודה

25/12/2004 | 17:44 | מאת:

שלום, הכוונה במאמר הייתה לצריכת הנ"ל כתוספת לארוחות הרגילות. לדעתי אלו כמויות מוגזמות אשר עלולות לגרום להשמנה ולעליית רמות השומנים בדם. בברכה, שרון