שאלה על שוקולד ועל סלט במקדונלד'ס

דיון מתוך פורום  תזונה נבונה בשיתוף מרכז רפואי רבין

21/12/2004 | 19:16 | מאת: שגית

שלום, יש לי 2 שאלות 1. פורסם, גם במעריב אתמול שבריא לאכול שוקלד - מריר דווקא. במעריב של אתמול נכתב - חפיסה ביום ! שאלתי, אם קונים קקאו - את החומר גלם (לא שוקולית או משהו כזה) ועושים קקאו (מיים רותחים + קקאו) - האם יש לזה אותם יתרונות בריאותיים ? וחוץ מזה - מה עם החסרונות כמו השומנים שבשוקולד מריר ? 2. אומרים שסלט זה בריא, ורשת כמו מקדונלד'ס התחילה עם סלטים. מה שאני יודעת, שלא חותכים את זה טרי לפני שהלקוח מבקש, אלא זה מגיע אליהם חתוך מהמפעל (נגיד בתחילת היום) בקופסא - וכשלקוח רוצה - מוכרים לו. והשאלה - האם סלט שנחתך חצי יום קודם - עדין בריא ? אודה על התשובות.

21/12/2004 | 23:18 | מאת: שלי

לגבי הסלט- ככל שאוכלים את זה סמוך להכנה- זה הכי טוב.