חילוף חומרים-הזדקנות- רדיקלים חופשים וכל השאר

דיון מתוך פורום  תזונה נבונה בשיתוף מרכז רפואי רבין

18/12/2004 | 23:18 | מאת: מאיר

אני חייב לדעת. חילוף חומרים ואנרגייה קרי"קלוריות" הם הגורמים שבעתם האדם מזדקן-(כך קראתי לפחות) אם כן- אני שוקל טוב חי טוב בן 32 בלי בעיות כלשהן. אני ממעט לאכול מאכלים שבהם כמות אנרגייה גבוהה . האם אני נוהג בחכמה? אני נוהג כך מזה 5 שנים.. אנא חוו דעה. שאלה שנייה- אני נראה הרבה יותר צעיר מגילי וכשאני נפגש עם כל בחורה היא אומרת שאני ממש לא נראה לגילי האם זה קשור גם לצורת האכילה שלי שציינתי לעיל? בברכה . ותודה מראש מאיר

20/12/2004 | 14:38 | מאת:

מאיר שלום אכן מחקרים מראים שתזונה נכונה קשורה לאורך ואיכות חיים. כמו כן חשובה גם הגנטיקה, פעילות גופנית, סביבה ועוד ועוד.

20/12/2004 | 14:41 | מאת:

מאיר שלום - המשך לגבי צורתך החיצונית יתכן והיא באמת מושפעת מהתזונה שלך. בברכה שרון