שאלה בנושא סוכר

דיון מתוך פורום  תזונה נבונה בשיתוף מרכז רפואי רבין

18/12/2004 | 22:22 | מאת: מאיר

אבקש לדעת- שמעתי שהמשקה דייט למינהו הוא ממש לא בריא משום שהוא מכיל חומרים שלא בריאים לגוף. מצהאם זה נכון? מאידך אני נמנע ממשקה ממותק כי יש בו סוכרים. אם כן.. מה עושים? בברכה. מאיר

19/12/2004 | 20:13 | מאת:

מאיר שלום בעיקרון הכי בריא לשתות מים. במידה ואתה רוצה שתייה ממותקת : לגבי האספרטיים ניתן למצוא באינטרנט אתרים שלמים עם הוכחות שהאספרטיים מאד לא בריא. אולם אין מחקר מדעי העומד בקריטריונים מסוימים שמצא שהאספרטיים לא בריא (אני בכל אופן לא מצאתי מחקרים כאלו). כמו כן אין שום איסור של משרד הבריאות על שתיית אספרטיים במינונים המותרים. אי לכך זה לשיקולך. בברכה שרון

20/12/2004 | 00:23 | מאת: מאיר

לא הבנתי. האספרטיים זה החומרים שבדיאט? לזה התכוונת? אם כן? זו ר'ק שמועה הבינותי וכי משרד הבריאות מתעלם משמועה זו על אפ שמשרד הבריאות מתעלם בימינו מהרבה מחקרים שנעשים בעולם. אנא חווי דעתך. בברכה: מאיר