מהי דלקת ברך הקופצים?

דיון מתוך פורום  אורתופדיה - ייעוץ על ואורתופדיה אונקולוגית

28/10/2005 | 12:29 | מאת: yuval

הנני בן 23 ובגיל 16 אורטופד איבחן אצלי שחיקת סחוס לאחר בדיקה חיצונית בלבד. (לאחר שהופיעו אצלי כאבים בברך לאחר מאמץ). לפני כחודשיים הייתי שוב אצל אורטופד ולאחר בדיקת רנטגן נאמר לי כי אני סובל מדלקת שנקראת ברך הקופצים, ושלח אותי לפיזיוטרפיה. כיצד אוכל לדעת בוודאות ממה אני סובל מכיוון מן הסתם הבדיקות שנעשו לי לא היו מעמיקות... האם בדיקת M.R.I יותר מדוייקת ופחות מסוכנת?

האבחנה הקלינית של "ברך קופצים" היא בדרך כלל ע"י בדיקה קלינית ורק לעיתים רחוקות יש ממצאי הדמייה. mriלא יתרום לאבחון הקליני.

30/10/2005 | 16:44 | מאת: yuval

אבקש הסבר מקיף יותר על הבעייה בתודה מראש

מנהל פורום אורתופדיה - ייעוץ על ואורתופדיה אונקולוגית