דקירות חזזקות מלוות בצעקות ברגל מעל הברך

דיון מתוך פורום  אורתופדיה - ייעוץ על ואורתופדיה אונקולוגית

29/03/2010 | 23:07 | מאת: אופיר

שלום לך אני עומד ליסוע מחרתיים לארהב אני בן 80 נימרץ נפשית אבל... יש לי הבזקים של כאב חד כסכין באזור הרגל העליונהאים גליי קור ויחד אים זה במימצא סיטי אובחן בl4-5 בלט דיסק אחורי ואמצעי עם לחץ על השק התקאליועל השורש l4 והיפרטרופיה של הילגמנטה פלבה והצרות של התעלהוהופעת ואקום בדיסק ובישאר הl בלט אנולוס ולחץ קל קיבלתי ליריקה אך סמוך לנסיעה אני חושש לקחת תופעות לוואי נוסעים לארהב או לא מהיהיי אים אזעק מכאב במטוס איזה כדוריי הרגעה אקח האורטפד המליץ גן על אפידוראל מה דעתך? האים מסוכן ליסוע כך ולא עדיף לידחות.. מה עושים אייך מטפלים? אי מגי לא עמדתי במכות חשמל איך מטפלים בזה?

לדעתי הכי בטוח לקחת כדורי אקמול, אפילו 2 כל פעם, אפילו פעמיים שלוש ביום, זה יעיל , ובטוח , עם מעט תופעות לואי. נסיעה טובה , וחג שמח.

מנהל פורום אורתופדיה - ייעוץ על ואורתופדיה אונקולוגית