כאבים מהכתף עד שורש כף היד הימנית

דיון מתוך פורום  אורתופדיה - ייעוץ על ואורתופדיה אונקולוגית

20/02/2010 | 17:45 | מאת: ג'ני

050מזה כשלושה שבועות אני סובלת מכאבים תמידיים ללא הפסקה מאמצע הכתף ועד כף שורש היד (ימין), לאחר לקיחה של ברקסין, ארטופן, פרוקסול פורטה, מריחה של בן-גיי עד לתרופה בשם פרקוסט 5. ביצעתי צלום צוואר ללא ממצאים , עברתי טיפולים שייאצו ועיסוי כשהרופא טוען שאני אשתמש עכשיו אך ורק באופטלגין. נשלחתי לבדיקת מיפוי עצמות שתתבצע בהתחלת מרץ. יש לציין שעברתי כריתת כליה (צד שמאל)לפני 11 שנה בגלל ממצא של CA למזלי, ללא המשך בטיפול. מאוד אשמח לקבל את עזרתך והדרכתך לפתרון הבעיה המעיקה בהקדם האפשרי. בתודה רבה מקרב לב, ג'ני

לדעתי כדאי לבצע גם בדיקת א.מ.ג. כדי לזהות את מקור הכאב, ולטפל לפי מקורו: צואר/כתף, או מקור אחר.

מנהל פורום אורתופדיה - ייעוץ על ואורתופדיה אונקולוגית